Links 
 

Links

Butikker

Beerkits.dk

 

Fantastisk butik i Vejers. Vi handler for det meste gennem internetbutikken, som er billig og har et stort udvalg. Varene bliver afsendt inden for 24 timer, og vi har aldrig modtaget forkerte varer. Kan klart anbefales.

Maltbazaren.dk

 

Udmærket butik i København med god service og hjælpsomme hvis man har spøgsmål. Lidt dyrere end Vejers storkøb. Sælger Whitelabs gær frem for Wyeast. Har desuden en byttebørs, hvor man kan bytte sine egne hjemmebryg til andres.

Informationssider

Haandbrygforum.dk

 

Uundværlig side som håndbrygger. Her kan man spørge sine medhåndbryggere om alt lige fra gærstartere til sammensætningen af det optimale ølbrygningsvand.

Haandbryg.dk

 

God side om håndbrygningens facetter. Her er der hjælp at finde for begyndere især. Der er også information omkring det årlige DM i håndbrygning.

Beercalc.dk

 

Side hvor du kan finde tusindvis af opskrifter på øl der er uploadet af hjemmebryggere. Godt sted at finde inspiration til sin næste bryg.

Andre hjemmesider

Kimbj.dk

 

Hjemmeside hvor du finder en stor samling af forskellige øletiketter. God side at besøge hvis man skal finde inspiration til sin næste etiket.

Svanemollebryg.dk

 

Svanemøllebryghus som har lavet sig et flot stort bryghus, som virkelig indbyder til brygning af mange dejlige øl.

Lav din egen hjemmeside med mono.net